Učitel/ka odborného výcviku pro obor vzdělání Cukrář a obor vzdělání Kuchař

Náplň práce:

• Výuka odborného výcviku na smluvních pracovištích a spolupráce s instruktory žáků

• Plnění plánů výuky ve výrobních a odbytových střediscích

• Hodnocení žáků a příprava podkladů pro odměňování žáků

• Vedení pedagogické dokumentace

• Příprava klubů, kurzů a účast na odborných soutěžích

• Aktivní účast na odborných akcích školy

 

Požadujeme:

• Vyučení v oboru a SŠ vzdělání (ideálně gastronomického směru) ukončené maturitní zkouškou + pedagogické studium - lze doplnit i dodatečně

• Velmi dobré organizační schopnosti a komunikační dovednosti

• Schopnost práce na PC v MS Office

• Chuť dále se odborně vzdělávat

 

Nabízíme:

• Zaměstnání u stabilní organizace s dlouholetou tradicí

• Dobrý pracovní kolektiv

• Velmi dobré pracovní zázemí a hezké pracovní prostředí v nejlepších gastronomických provozech

• Další zaměstnanecké benefity: vlastní jídelnu, Multisport kartu, penzijní připojištění, příspěvky na kulturu a další výhody vycházející ze spolupráce s uznávanými odborníky v gastronomii.
• Podporu dalšího vzdělávání - odborná školení a rozvojové kurzy.

 

Nástup možný dle dohody. 

 

Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám svůj
strukturovaný životopis a
motivační dopis na e-mailovou adresu sekretariat@souukrbu.cz

Kontaktní osoba: Mgr. Kateřina Mrvová,
ředitelka školy (tel. 725 449 550)

 

Aktuality

13.02.2021 20:38
Na základě informací MŠMT ČR bude od 15. února i nadále pokračovat distanční výuka všech tříd v teorii i v odborném výcviku. 
03.02.2021 08:38
informujeme Vás o nabídce České školní inspekce pro podporu žáků při přípravě na maturitní zkoušky. Žáci maturitních ročníků středních škol mohou v rámci přípravy na společnou část maturitní zkoušky využít mobilní testovací aplikaci InspIS SETmobile, která je zdarma ke stažení do chytrých mobilních...
01.02.2021 10:00
Podání přihlášky ke studiu: Řádně vyplněnou, potvrzenou (lékař, škola) a podepsanou přihlášku lze podat osobně v sekretariátu nebo na studijním oddělení každý všední den 8:00 - 16:00 do 1. března (včetně). lze podávat osobně do sekretariátu školy každý den od 8:00 do 16:00 případně poštou...
29.01.2021 12:03
  Dne 28. 1. 2021 zveřejnilo MŠMT dokument Hlavní body úprav maturit, závěrečných zkoušek a absolutorií ve školním roce 2020/2021 – MŠMT představilo detaily k maturitám a závěrečným zkouškám, MŠMT ČR (msmt.cz) Vedení školy v souvislosti s tímto dokumentem rozhodlo o úpravě výuky ve...
29.01.2021 03:26
Žádáme veřejnost, aby omezila osobní formu návštěvy a využívala výhradně vzdálené prostředky komunikace (e-mail, telefon - mobily zveřejněny v kontaktech, datová schránka a podobně). Úřední den: úterý, středa (středa platí od 20. ledna) a čtvrtek od 8:00 do 14:30. V prostorách školy platí...
28.01.2021 17:27
ve školním roce 2020/2021 najdete na odkazu MŠMT představilo detaily k maturitám a závěrečným zkouškám, MŠMT ČR (msmt.cz)
11.01.2021 10:27
najdete v záložce Uchazeči o studium - zde
30.11.2020 08:19
v prosinci 2020 nebyl vyhlášen.  
18.11.2020 13:27
Praha, 16. listopadu 2020 - Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Robert Plaga dnes představil matici opatření PES v oblasti školství. „Tabulka je výsledkem spolupráce mezi ministerstvy školství a zdravotnictví a zohledňuje priority české vzdělávací soustavy,“ řekl ministr školství na...
22.09.2020 15:27
SOU gastronomie používá pro dálkovou komunikaci tyto základní nástroje: Program BAKALÁŘI – pro sledování informací týkajících se vzdělávání lze použít mobilní aplikaci BAKALÁŘ – aktuální verze má modrou IKONU, lze ji stáhnout do mobilního telefonu webovou aplikaci – je z ní přístup...
1 | 2 >>